Dificultat: fàcil
Temps: 45minuts<<< El tamari o salsa de soja pura, ens serveix com a condiment en nombrosos plats. Conté ferro i hidrats de carboni i aminoàcids. Cal per, ho afegir-lo al final de la cocció per mantenir els enzims vius que conté >>>
- 150g de cintes d'arròs
- 1 tros de col
- 2 pastanagues
- 50g de bròquil
- 1 ceba
- Tamari
- Oli
- Posem una olla amb aigua a bullir. Quan arrenqui el bullir hi posem les cintes d'arròs.
- Per altra banda, tallem totes les verdures i les posem a una paella amb un rajolí d'oli. Les saltegem amb una mica de tamari, fins que aquestes estaven cuites.
- Traiem les cintes d'arròs amb l'ajuda d'una forquilla i afegim les verdures saltejades.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!