dilluns, 30 de novembre del 2015

Escudella o Olla barrejada

Dificultat: mitjana
Temps: 3h

<<< L'escudella catalana consisteix en l'aprofitament de totes les verdures que s'han utilitzat per fer el seu brou afegint carn, en el nostre cas, seitan>>> 


Ingredients per al brou vegetal
  • Mitja col d'hivern
  • 2 pastanagues
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 1 nap
  • 1 xirivia
  • 2 porros
  • 3 troncs d'api més fulles
  • 3 dents d'all
  • algues kombu
  • aigua
  • oli i sal
Preparació
  1. Posem aigua en una gran olla i afegim totes les verdures, netes i trossejades. 
  2. Afegim un bon rajolí d'oli d'oliva verge i sal al gust.
  3. Durant 3 hores a foc baix deixem coure el brou vegetal.
  4. Posem boles de seitan per tenir l'aport de proteïna i fer "carn" d'olla.
  5. Un cop preparat el brou separem el volum que necessitem per fer l'olla barrejada.
  6. Agafem les verdures del bullit (pastanaga, col, ceba i patata) i les trossegem. Afegim també trossets de l'alga kombu.
  7. Afegim cigrons cuits.
  8. Afegim un grapat de fideus i bullim durant 10 minuts més.
  9. Finalment, afegim una culleradeta de miso diluït amb una mica de brou per enriquir el brou i afegir el punt salat.

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!