dilluns, 28 de desembre del 2015

Bolonyesa de llenties

Dificultat: mitjana
Temps: 40 minuts

<<< Les llenties són conegudes per alimentar com un bistec ja que són llegums amb moltes proteïnes i aminoàcids. Menjant-les amb arròs o sèsam les fem encara més completes! >>> 


Ingredients (4 persones)
  • 100g de llenties cuites
  • 150g de salsa de tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 pebrot
  • 1 pastanaga
  • 1 branca d'api
  • Sèsam mòlt
  • 200g de macarrons
  • Oli d'oliva
Preparació
  1. Agafem una olla i posem aigua a bullir. Afegim els macarrons quan arrenca el bull.
  2. Trossegem la ceba, el pebrot, l'api i la pastanaga. Afegim les hortalisses en una paella amb oli i sofregim a foc lent. 
  3. Un cop cuites les hortalisses afegim tomàquet triturat. Coem durant 15 minuts a foc lent.
  4. Agafem les llenties cuites i les triturem poc, que es vegin els trossos de llenties sense arribar a ser  una pasta triturada.
  5. Mesclem la salsa de tomàquet amb les llenties i afegim als macarrons
  6. Afegim per sobre sèsam mòlt.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>





































































































 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!