Dificultat: mitjana
Temps: 40 minuts <<< Les llenties són conegudes per alimentar com un bistec ja que són llegums amb moltes proteïnes i aminoàcids. Menjant-les amb arròs o sèsam les fem encara més completes! >>>
Ingredients (4 persones)
- 100g de llenties cuites
- 150g de salsa de tomàquet
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 1 pastanaga
- 1 branca d'api
- Sèsam mòlt
- 200g de macarrons
- Oli d'oliva
- Agafem una olla i posem aigua a bullir. Afegim els macarrons quan arrenca el bull.
- Trossegem la ceba, el pebrot, l'api i la pastanaga. Afegim les hortalisses en una paella amb oli i sofregim a foc lent.
- Un cop cuites les hortalisses afegim tomàquet triturat. Coem durant 15 minuts a foc lent.
- Agafem les llenties cuites i les triturem poc, que es vegin els trossos de llenties sense arribar a ser una pasta triturada.
- Mesclem la salsa de tomàquet amb les llenties i afegim als macarrons
- Afegim per sobre sèsam mòlt.
<<< >>>
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!