- 150g Farina d'ametlla
- 125g Farina de fajol (ho qualsevol altra)
- 60 g de panela (si us agraden dolces poseu-ne més)
- 50g d'oli d'oliva
- mig sobre de llevat en pols
- La preparació és ben fàcil.
- Posem tots els ingredients en un bol i ho mesclem bé, ho fem amb les mans.
- 2 opcions: La recomanada és, estenem la massa i per sobre hi posem film transparent, ho enrotllem i ho deixem reposar 24h a la nevera. Així les tallarem millor després. La segona opció és no deixar reposar la massa.
- Un cop preparada la massa, prenem un motlle o agafem un tros de massa i fem la forma desitjada.
- Preescalfem el forn a 180º, posem les galetes i les coem durant 10 minuts
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
<<< >>>
Les millors galetes que recordo: Boníssimes i alimenten!
ResponEliminaEl pròxim cop que en fem, proposo doblar les quantitats, :)
bon profit!