dilluns, 21 de setembre del 2015

Crema de carbasso i xampinyons

Dificultat: fàcil
Temps: 20 min

<<<Quan fem qualsevol crema no li afegim ni nata, ni llets, ni formatges. Podem fer-les més saboroses sofregint ceba o porro què li aportarà un gust més intens. També podem afegir-li brou vegetal o alguna beguda vegetal o moltes coses més!>>> 


Ingredients
  • 2 carabassons
  • 1 pastanaga
  • 1 patata
  • 100g de xampinyons
  • 1 porro/ceba
  • un rajolí d'oli i sal (opcional)
Preparació 
  1. Es tallem les verdures a rodanxes.
  2. En una cassola es saltegen 2 minuts.
  3. Cobrim amb aigua les verdures i tapen l'olla. Ho coem fins que la patata estigui tova, uns 20 minuts.
  4. Afegim un rajolí d'oli i sal, triturem i servim.
  5. No afegim ni nata, ni llets, ni formatges. Per fer-les més saboroses podem sofregir ceba o porro i li aportarà un gust més intens. També podem afegir-li brou vegetal o alguna beguda vegetal.  
Aquí teniu una bona manera de completar les vostres cremes amb més aliments molt nutritius!

cremaverdures_cat
     FONT: IMATGE EXTRETA DE ETSELQUEMENGES
 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!