- 130g de llavos de lli
- 130g de pipes de carabassa
- 130g de sèsam no torrat
- 130g de pipes de gira-sol
- 330g de farina integral de blat o qualsevol altra
- 1 tassa i mitja d'aigua
- 3/4 de tassa d'oli d'oliva
- 2 culleradetes de sal
- Introduïm en un bol totes les llavors. Afegim la farina, l'aigua, l'oli i la sal.
- Amassem durant uns minuts fins que la textura és homogènia.
- Deixem reposar 5'
- Estirem la massa amb el corró sobre la safata del forn. Marquem amb l'ajuda d'un tallador de pizza la mida dels crackers.
- Enfornem durant 10-15 minuts. De fet, fins que queden daurades.
Salut i verdures!
{VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
{VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!