- 4-5 làmines d'alga nori
- 2 tasses d'arròs japonès o arròs rodò
- 1 alvocat
- 1 pastanaga
- 1 pebrot
- 2 tasses d'aigua
- sucre, sal i vinagre d'arròs (al gust de cadascú)
- * optatiu: truita
- Netejar l’arròs amb aigua freda, diverses vegades, fins que l’aigua surti neta. Després deixar en remull uns 15 min.
- En una paella barrejar el vinagre d’arròs amb el sucre i la sal fins que aquests últims es dissolguin (sense deixar que el vinagre bulli). Reservar-lo.
- Posar l'aigua a bullir i introduir l'arròs (1 tassa d'arròs per una d'aigua). Cuinar-lo a foc lent per a que tota l'aigua s'evapori, la textura de l'arròs ha de ser enganxosa. Després deixar reposar uns 15 minuts.
- Pelar tots els vegetals i tallar-los a tires.
Posar tots els vegetals al mig de l'arròs i enrotllar l’estoreta.- Mullar la part final de l’alga abans d’acabar d’enrotllar per a que s’enganxi.
- Tallar amb un ganivet mullat en unes 5-7 parts
- Els pots servir amb una mica de salsa de soja
{VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!