divendres, 14 de novembre del 2014

Crema de tardor: Carbassa, carabassó i porro

Dificultat: fàcil
Temps: 25 minuts

<<<La carabassa té més de 850 varietats diferents i un cúmul de virtuts!>>> 

Ingredients 
  • 1 ceba gran
  • Mig porro
  • 1 carabassó mitjà
  • 400g de carbassa
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • sal
  • mitja culleradeta de nou moscada
Preparació 
  1. Pela i pica la ceba. Posa-la en una cassola amb un rajolí d'oli.
  2. Pela i trosseja el porro, afegeix-lo a la cassola. 
  3. Pela i trosseja el carabassó, afegeix-lo a la cassola i remou. 
  4. Pela i talla a daus petits la carbassa. Afegeix-la a la cassola, remou i posa una mica de sal. 
  5. Cobreix les verdures amb aigua, que quedin just cobertes. A puja el foc i deixa que cogui fins que comenci a bulli. desprès posa-ho a foc baix.
  6. Un cop estigui la carbassa tendra, apaga el foc. 
  7. Tritura-ho tot fins que quedi una mescla ben cremosa.
  8. Li pots afegir pipes de carbassa o de gira-sol per acompanyar-la.
 {VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!