- Camagrocs (C. lutescens) i trompetes de la mort (C. cornucopioides) (Quantitat al gust àprox. 200g un cop cuits)
- 400g d'arròs integral
- una ceba
- brou de verdures
- 100g de formatge parmesà
- 1 all
- Oli d'oliva
- un vas de vi blanc sec
- Rentem i esmicolem els bolets, principalment les trompetes. Els sofregim en una paella amb una mica d'oli, piquem un all i li afegim. Reservem.
- Sofregim la ceba tallada ben petita, ha de quedar daurada.
- Afegim l'arròs i ho deixem sofregir una mica, a foc fort.
- A continuació afegim el vas de vi blanc, i deixem que l'alcohol s'evapori.
- Tot seguit anem afegint el brou de verdures, mica en mica, a mesura que l'arròs se'l begui.
- A mitja cocció afegim els bolets i deixem que s'acabi de coure, fins que estigui al dente.
- Apaguem el foc i afegim el formatge parmesà i un rajolí d'oli, remenem bé.
- Posem al plat i decorem al gust
Per llepar-se els dits!
{V}= Vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!