- 360g d'aigua tèbia
- 600g de farines (300 espelta, 150 de sègol i 150 de fajol)
- 1 culleradeta de sal
- 25 gr de llevat fresc o 2 sobres de llevat en pols
- 2 cullerades de flocs de civada
Preparació
- Agafem un bol i mesclem les farines.
- A continuació afegim l'aigua tèbia i el llevat.
- Mesclem bé i amassem durant 10 minuts
- Deixem reposar mínim 3 hores, tot i que es recomanable fer-ho 24h a temperatura ambient per deixar pujar el llevat. Es recomanable posar un drap de cotó tapant la massa
- A l'endemà, i un cop a triplicat el seu volum, afegim els flocs de civada per sobre i enfornem durant 20-30 minuts a 180 º a mig forn. Afegim una safata d'aigua dins el forn per proporcionar un ambient humit.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!