diumenge, 29 de març del 2015

Galetes de civada i taronja

Dificultat: fàcil
Temps: 40 minuts

<<< La civada és molt digestiva, energètica i amb poc gluten. Té molts beneficis i sobretot a diferència d'altres cereals no genera inflor abdominal i és útil per al restrenyiment  >>> 


Ingredients
  • 180g de farina d'espelta integral (o qualsevol altra)
  • 40g de flocs de civada
  • El suc d'una taronja i la seva polpa
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 20g de xarop d'atzavara (qualsevol endolcidor saludable)
Preparació 
  1. Escalfem el forn a 180ºC. 
  2. En un bol posem els flocs de civada i els cobrim amb el suc de taronja i la polpa de fer el mateix suc.
  3. En un altre bol introduïm la farina i el bicarbonat, els mesclem bé. Ho afegim al bol de la civada. Després afegim la resta d'ingredients.
  4. Agafem porcions de la massa i amb elles fem una boleta que després aixafem.
  5. Posem al forn durant 25 minuts.
 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!