divendres, 10 d’abril del 2015

Rollets d'algues omplerts de fajol

Dificultat: mitjana
Temps: 40 minuts

<<< L'alga nori, probablement molt coneguda pels maquis japonesos, és una alga fàcil de cuinar, amb un alt contingut en calci i proteïnes, és per tant una manera d'iniciar-se a menjar algues >>> 


Ingredients
  • 150g de fajol
  • 2 pastanagues
  • 1 porrro
  • salsa de soia
  • 4-5 làmines d'alga nori (15 g d’algues hidratades equivalen al calci d’un got de llet!! )
Preparació 
  1. Rentem el fajol i ho posem a bullir (1 got de cereal per 2 d'aigua) durant 25 minuts.
  2. Tallem les pastanagues, el porro a trossos petits
  3. Daurem la pastanaga i el porro i afegim un rajolí de salsa de soia (es pot substituir per sal) al gust.
  4. Un cop el fajol està cuit li afegim el condiment.
  5. Prenem una làmina d'alga i amb una cullera posem la mescla de fajols i verdures fins fer una línia ben doble paral·lela a l'alga. Amb les mans molles d'aigua enrotllem l'alga i pressionem per a què quedi ben compacte.
 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
 <<< >>>  

2 comentaris:

  1. Mmmmm! Quina bona pinta!!! Ho afegeixo a la llista de "pendents de fer" ;p
    Anna (fan número 1 del bloc) ;))

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Anna! M'alegra que t'agradi tant! :)
    Una abraçada

    ResponElimina

Deixa el teu comentari!