- 1 tassa de llavors de lli
- 2 tasses de pastanaga esmicolada
- 1/2 de llavors de lli mòlt
- 1/2 tassa de llavors de carbassa
- 1/2 tassa de llavors de gira-sol
- 1 culleradeta de sal
- 1 i 1/2 tassa d'aigua
- 1/2 tassa de farina integral (del cereal que es vulgui)
- Netegem les pastanagues i amb l'ajuda d'un robot les trossegem fins que quedin esmicolades. També podem triturar-les amb la batedora.
- Molem el lli.
- Afegim totes les llavors, la pastanaga, l'aigua i la farina en un bol i remenem bé fins que quedin una mescla homogènia.
- Si la massa no queda lligada podem afegir-li una mica més de farina o inclús un ou batut.
- Prescalfem el forn a 180 ºC.
- Estenem la massa en la safata del forn fins a homogeneïtzar-la i l'enfornem 15 minuts. Passa et temps li donem la volta a la massa i coem 15 minuts més, per tal d'aconseguir una massa més dura.
- Desprès tallem amb l'ajuda d'un tallador de pizzes o ganivet.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
M'ancanten aquestes galetes!!!! ;)
ResponEliminaAnna