dilluns, 16 de novembre del 2015

Torrades de llavors i pastanaga

Dificultat: mitjana-alta
Temps: 1 hora

<<< Les llavors tenen un gran interès nutricional, contenen un gran nombre de minerals, vitamines, aminoàcids... >>> 


Ingredients
  • 1 tassa de llavors de lli
  • 2 tasses de pastanaga esmicolada
  • 1/2 de llavors de lli mòlt
  • 1/2 tassa de llavors de carbassa
  • 1/2 tassa de llavors de gira-sol
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 i 1/2 tassa d'aigua
  • 1/2 tassa de farina integral (del cereal que es vulgui)
Preparació de la massa
  1. Netegem les pastanagues i amb l'ajuda d'un robot les trossegem fins que quedin esmicolades. També podem triturar-les amb la batedora.
  2. Molem el lli.
  3. Afegim totes les llavors, la pastanaga, l'aigua i la farina en un bol i remenem bé fins que quedin una mescla homogènia.
  4. Si la massa no queda lligada podem afegir-li una mica més de farina o inclús un ou batut.
  5. Prescalfem el forn a 180 ºC.
  6. Estenem la massa en la safata del forn fins a homogeneïtzar-la i l'enfornem  15 minuts. Passa et temps li donem la volta a la massa i coem 15 minuts més, per tal d'aconseguir una massa més dura.
  7. Desprès tallem amb l'ajuda d'un tallador de pizzes o ganivet.

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou 
 <<< >>>

1 comentari:

Deixa el teu comentari!