dilluns, 2 de novembre del 2015

Humus de remolatxa

Dificultat: baixa
Temps: 15 minuts

<<< La remolatxa vermella és rica en molts minerals, entre ells el ferro, i juntament amb la gran quantitat de vitamina c que conté, fa que s'assimili molt bé  >>> 


Ingredients
  • 400 g de cigrons cuits
  • 1 remolatxa mitjana cuita
  • 1cullerada de tahini
  • 1 suc de mitja llimona
  • 2 culleradetes de comí
  • 1dent d'all
  • 1/2 cullerada de sal
  • llavors de sèsam negre i normal per decorar
Aquesta mescla també es pot fer amb cigrons crus prèviament posats en remull tota la nit

Preparació
  1. Posem els cigrons dins d'un pot alt juntament amb la remolatxa  el suc de llimona, el tahini, el dent d'all i les espècies, i amb un robot de cuina triturem.
  2. Batem fins aconseguir una mescla homogènia d'intens color magenta.
  3. Per sobre afegim unes quantes llavors de sèsam com a decoració

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!