Dificultat: fàcil
Temps: 35 minuts <<< El cuscús tradicional d'Algèria i del Marroc és sèmola de blat dur. S'obté com a resultat de moldre els grans de blat fins a obtenir aquesta farina gruixuda>>>
Ingredients (2-3 persones)
- 100g cuscús integral
- 2 pastanagues
- 2 trossos de bròquil
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 100g de xampinyons
- 1 carbassó
- 1 tros de carabassa
- Oli d'oliva
- Mitja culleradeta gingebre mòlt
- 1 culleradeta de cúrcuma
- 1 culleradeta de comí mòlt
- Sal
- En una paella afegim un bon raig d'oli i afegim el cuscús, el saltegem dos o tres minuts fins que desprèn l'aroma del blat i reservem.
- A continuació tallem les verdures a trossets i les sofregim.
- Escalfem aigua fins que bull i l'aboquem a poc a poc al cuscús fins que aquest la va absorbint.
- Afegim el cuscús escorregut a la paella de verdures i mesclem bé. Afegim la sal, la cúrcuma, el gingebre i el comí i coem durant dos minuts.
- Servim
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!