dilluns, 7 de desembre del 2015

Cuscús de verdures

Dificultat: fàcil
Temps: 35 minuts

<<< El cuscús tradicional d'Algèria i del Marroc és sèmola de blat dur. S'obté com a resultat de moldre els grans de blat fins a obtenir aquesta farina gruixuda>>> 


Ingredients (2-3 persones)
  • 100g cuscús integral
  • 2 pastanagues
  • 2 trossos de bròquil
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 100g de xampinyons
  • 1 carbassó
  • 1 tros de carabassa
  • Oli d'oliva
  • Mitja culleradeta gingebre mòlt
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1 culleradeta de comí mòlt
  • Sal
Preparació
  1. En una paella afegim un bon raig d'oli i afegim el cuscús, el saltegem dos o tres minuts fins que desprèn l'aroma del blat i reservem.
  2. A continuació tallem les verdures a trossets i les sofregim.  
  3. Escalfem aigua fins que bull i l'aboquem a poc a poc al cuscús fins que aquest la va absorbint.
  4. Afegim el cuscús escorregut a la paella de verdures i mesclem bé. Afegim la sal, la cúrcuma, el gingebre i el comí i coem durant dos minuts. 
  5. Servim

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!