Dificultat: fàcil
<<< Aquestes galetes nadalenques són un postre ideal per aquests dies de festivitat familiar, a més tota la família hi pot participar>>>
Ingredients (25 galetes)
- 220g de farina de fajol
- 70 grams d'ametlla molta
- 1 cullerada de gingebre mòlt
- 120 ml de xarop d'arròs (endolcidor)
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 1 got de beguda vegetal d'ametlles/civada sense sucre
- Posem el forn a escalfar a 180ºC.
- Mesclem en un bol la farina amb l'ametlla i el bicarbonat. Seguidament afegim les espècies i el xarop d'arròs.
- Finalment afegim la beguda d'ametlles i mesclem fins que queda una massa homogènia i no se'n ganxa a les mans.
- Potser necessari afegir més farina per amassar la mescla amb condicions. Jo, un cop mesclats bé els ingredients, l'amasso amb les mans com si es tractés d'un pa, i vaig afegint farina a les mans.
- Estirem la massa amb un corró fins que considerem que té un gruix suficient. Jo deixo un gruix de mig dit d'ample, ja que ens agraden així, i amb el bicarbonat encar pugen un pèl més.
- Finalment amb diferents motlles nadalencs els hi donem forma.
- Les posem sobre un paper vegetal i al forn durant 10 minuts.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!