dilluns, 21 de desembre del 2015

Galetes de Nadal amb gingebre i canyella

Dificultat: fàcil
Temps: 45minuts

<<< Aquestes galetes nadalenques són un postre ideal per aquests dies de festivitat familiar, a més tota la família hi pot participar>>> 


Ingredients (25 galetes)
  • 220g de farina de fajol
  • 70 grams d'ametlla molta
  • 1 cullerada de gingebre mòlt
  • 120 ml de xarop d'arròs (endolcidor)
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1 got de beguda vegetal d'ametlles/civada sense sucre
Preparació
  1. Posem el forn a escalfar a 180ºC.
  2. Mesclem en un bol la farina amb l'ametlla i el bicarbonat. Seguidament afegim les espècies i el xarop d'arròs.
  3. Finalment afegim la beguda d'ametlles i mesclem fins que queda una massa homogènia i no se'n ganxa a les mans.
  4. Potser necessari afegir més farina per amassar la mescla amb condicions. Jo, un cop mesclats bé els ingredients, l'amasso amb les mans com si es tractés d'un pa, i vaig afegint farina a les mans.
  5. Estirem la massa amb un corró fins que considerem que té un gruix suficient. Jo deixo un gruix de mig dit d'ample, ja que ens agraden així, i amb el bicarbonat encar pugen un pèl més.
  6. Finalment amb diferents motlles nadalencs els hi donem forma.
  7. Les posem sobre un paper vegetal i al forn durant 10 minuts.

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!