dilluns, 21 de març del 2016

Saltejat primaveral

Dificultat: fàcil
Temps: 15-20 min

<<< La combinació de colors d'aquest plat el fa ideal per donar la benvinguda a la primavera i acomiadar-nos de l'hivern! >>> 


Ingredients
  • 2 pastanagues
  • 1 puny de bròquil
  • 1 ceba
  • 1 puny de col colbarda
  • 1 puny de col de palmera
  • 1 puny de col rissada
  • 1 puny de soia texturitzada
  • Tamari (salsa de soia)
Preparació
  1. Netegem totes les verdures i les tallem a tires.
  2. Mentrestant, hidratem la soia texturitzada amb aigua calenta, uns 10 minuts
  3. Afegim les verdures al wok o paella i les saltegem amb un rajolí de tamari (al gust). Afegim la soia texturitzada.
  4. Coem uns 7 minuts al wok. 

 {VV}= vegetarians i vegans 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!