Dificultat: fàcil
Temps: 15-20 min<<< La combinació de colors d'aquest plat el fa ideal per donar la benvinguda a la primavera i acomiadar-nos de l'hivern! >>>
Ingredients
- 2 pastanagues
- 1 puny de bròquil
- 1 ceba
- 1 puny de col colbarda
- 1 puny de col de palmera
- 1 puny de col rissada
- 1 puny de soia texturitzada
- Tamari (salsa de soia)
- Netegem totes les verdures i les tallem a tires.
- Mentrestant, hidratem la soia texturitzada amb aigua calenta, uns 10 minuts
- Afegim les verdures al wok o paella i les saltegem amb un rajolí de tamari (al gust). Afegim la soia texturitzada.
- Coem uns 7 minuts al wok.
{VV}= vegetarians i vegans
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!