dilluns, 29 de febrer del 2016

Galetes de civada i plàtan amb canyella

Dificultat: fàcil
Temps: 20 min

<<< Galetes ràpides de fer i altament nutritives, ideals per als més petits per esmorzar o berenar >>> 


Ingredients (7-8 galetes)
  • 1 plàtan gran
  • 4 cullerades de flocs de civada
  • 2 cullerades de farina de fajol (o qualsevol altra) 
  • 1 got de beguda de civada
  • Llimona ratllada
  • Mitja cullereta de canyella en pols
Preparació
  1. Trinxem el plàtan. Afegim la farina, la llimona i la canyella. Mesclem.
  2. Per altra banda, escalfem la beguda de civada i hidratem els flocs de civada. També ho podem fent bullint aigua.
  3. Afegim la civada amb la beguda a la mescla.
  4. Agafem diferents porcions i les posem sobre la safata del forn.
  5. La textura és llefiscosa i les galetes un cop posades al forn a 180ºC uns 15 minuts, sortiran toves però estan realment bones.

 {VV}= vegetarians i vegans 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!