Dificultat:baixa
Temps: 10 minuts
<<< Aquest és un dels plats més coneguts dels països aràbics i un dels plats vegetarians més nutritius. En àrab i hebreu, "hummus" significa simplement cigró. El que coneixem nosaltres com hummus en diuen hummus bi-tahina ("cigró amb pasta de sèsam") o mussàbbaha >>>
* aquesta és una variació que he fet jo! li dóna un gust més intens!
Preparació
Preparació
- Escorreu
els cigrons i els poseu en el vas de la trituradora, juntament amb
el suc de llimona, el tahini,
l'all, el comí, l'oli, les olives o la sal i ho tritureu fins que
quedi una pasta fina.
- Poseu
la pasta en un bol i per sobre afegiu un rajolí d'oli, el pebre
vermell, el julivert i el sèsam.
- Serviu-lo
acompanyat de crudittées
(verdures crues) tallades longitudinalment com per exemple
pastanaga, carabassó, cogombre, api, etc. depenen de la
disponibilitat estacional, també es pot acompanyar amb pa o
torrades.
{VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
<<< >>>
Felicitats Eri! M'he quedat bocabadada! Em declaro follower d'aquest blog, que espero que vagi creixent dia a dia!
ResponEliminaP.D: Dona per saldada l'aposta!!! :)