diumenge, 21 de setembre del 2014

Fricandó de Seitan

Dificultat: mitjana
Temps: 45 minuts

<<<El fricandó, és un dels plats per excel·lència  de la cuina catalana. En aquest cas, la recepta de la iaia versió vegetariana>>> 

Ingredients 
  • 150 g de seitan, uns 6 o 7 filets (també el podeu fer-ne vosaltres AQUÍ)
  • 1 ceba
  • un grapat d'ametlles i avellanes torrades i pelades
  • 1 tomata ratllada
  • 1 torradeta
  • 100 gr de xampinyons 
  • 1 vas de vi blanc
  • 2 alls
  • julivert i sal
Preparació 
  1. En primer lloc tallem el seitan a filets, els enfarinem una mica, els passem per la paella i el s reservem.
  2. Ratllem la ceba i la sofregim a la mateixa paella, afegim l'all picat i la tomata ratllada. A mitja cocció afegim els bolets.
  3. Fem una picada amb els fruits secs, el julivert i la torrada.
  4. Posem els talls de seitan amb la resta de sofregit i bolets.
  5. Afegim la picada i el got de vi, afegim una mica d'aigua, sense que cobreixi massa els filets. Salpebrem. Deixem que faci "xup-xup" a foc lent durant 15 minuts.
  6. Ho podem guarnir amb bolets i pebrot vermell.
 {VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!