dilluns, 20 de juliol del 2015

Amanida caprese

Dificultat: molt fàcil
Temps: 10 minuts

<<<Original de la illa de Capri, aquesta amanida utilitza els ingredients base de la pizza clàssica margarita. 

Els més puritans només la preparen durant els mesos d'estiu, doncs és quan hi ha els millors tomàquets madurs>>> 


Ingredients 
  • 2 tomàquets madurs
  • formatge mozzarella en bola (originària de búfala, tot i que molt més cara que la de vaca)
  • fulles d'alfàbrega
Preparació 
  1. Rentem els tomàquets i l'alfàbrefa
  2. Tallem els tomàquets i la mozzarella a rodantxes
  3. Tallem les fulles d'alfàbrega a trossos petits. Originalment es serveixen amb les fulles senceres
  4. Afegim un bon raig d'oli, una mica de sal i si es vol orenga seca i all picat molt fi.

 {V}= vegetarians {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!