- Tants cacauets naturals com quantitat de crema vulguis.
- Important agafar cacauets no fregits.
- Agafem i pelem els cacauets. Els introduïm a la picadora i els piquem durant una bona estona, uns 3 minuts sense parar. Primer s'esmicolen, però al cap d'una estona es comença a formar una crema densa. No perdeu la paciència ;)
- Llesta i preparada per menjar. La que ens sobri la podem guardar en un recipient hermètic i a la nevera Ens aguantarà uns quants dies sense problema.
No és cert, que la crema de cacauet sigui poc saludable. El problema és com es processa i els sucres que se li afegeixen. és un aliment super saludable per començar el dia carregant les piles.
A més a més, per als nens és una bona opció per posar als entrepans.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!