dilluns, 27 de juliol del 2015

Carabassons amb trinxat de xampinyons

Dificultat: molt fàcil
Temps: 15 minuts

<<<Aquest fruit de la família de les cucurbitàcies és original d'Amèrica on era un dels cultius principals dels pobles indígenes precolombins. Actualment és un aliment bàsic de la cuina mediterrània >>> 


Ingredients 
  • 2 carabassons mitjans
  • 100g de xampinyons
  • 2 dents d'all 
  • un manyoc de julivert
  • oli i sal
Preparació 
  1. Rentem els carabassons i els tallem a tires amples
  2. Netegem i tallem els xampinyons a trossos petits
  3. En una planxa o paella coem els carabassons, deixant-los que un pèl durs, amb consistència
  4. Després saltegem els xampinyons i li afegim una picada d'all i julivert
  5. Afegim sal (opcional) i servim

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>  

2 comentaris:

  1. Mmm..! Fàcil, bo i sa! Me l'apunto per avui mateix! A més així gasto els carabassons de l'hort ;).

    Per cert, ja tinc el ratllador aquell per fer espaguetis de tot, :))

    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. uauu què bé! ja m'explicaràs els resultats Anna! ;)

      Elimina

Deixa el teu comentari!