dilluns, 17 d’agost del 2015

Ratatouille

Dificultat: fàcil
Temps: 30 minuts

<<<Ratatouille, samfaina, pisto...diferents maneres de dir el mateix...verduretes d'estiu! >>> 


Ingredients (2 persones)
  • 2 carabassons
  • 2 albergínies
  • 2 cebes
  • 2 pebrots verds
  • 1 pebrot vermell
  • 5 tomàquets madurs
Preparació 
  1. Rentem totes les verdures.
  2. Tallem a daus les verdures, excepte els tomàquets. 
  3. Sofregim les verdures. Primer la ceba; al cap d'uns minuts hi posem l'albergínia i el pebrot, i al cap de 10 minuts més el carabassó.
  4. El podem condimentar amb unes fulles de llorer i herbes de Provença (farigola i romaní), afegim sal al gust.
  5. Un cop sofregides les verdures hi posem els tomàquets, prèviament triturats. Deixem coure uns 15 minuts.
 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!