- 2 gots d'arròs basmati
- 1 ceba gran
- 1 litre de beguda de coco
- 3 claus
- 1 culleradeta de cúrcuma
- 3 llavors de cardamom
- 3 llavors de coriandre
- 4 llavors de comí
- 1 branca de canyella
- 1 tros de gingebre
- 2 dents d'all
- sal i pebre
- Per una banda posem l'arròs a bullir.
- Agafem un morter i posem els claus, el coriandre, el comí, el cardamom pelat i els alls. Amb el morter aixafem totes les espècies fins que quedi un polsim fi.
- Sofregim la ceba. Aboquem les espècies aixafades. Afegim la cúrcuma, ratllem el gingebre i posem la branca sencera de canyella que després traurem. Corregim amb sal.
- Afegim la beguda de coco i remenem de tant en tant. Deixem escalfar-ho 5 minuts.
- Un cop tenim el curri fet l'aboquem sobre l'arròs
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!