dilluns, 24 d’agost del 2015

Arròs al curri

Dificultat: mitjana
Temps: 1 hora

<<< El curri és una mescla d'espècies o masala tal i com es coneix a la Índia. En un masala no hi pot faltar la cúrcuma, el coriandre,  el cardamom i la beguda de coco>>> 


Ingredients (2 persones)
  • 2 gots d'arròs basmati
  • 1 ceba gran
  • 1 litre de beguda de coco
  • 3 claus
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 3 llavors de cardamom
  • 3 llavors de coriandre
  • 4 llavors de comí
  • 1 branca de canyella
  • 1 tros de gingebre
  • 2 dents d'all
  • sal i pebre
Preparació 
  1. Per una banda posem l'arròs a bullir.
  2. Agafem un morter i posem els claus, el coriandre, el comí, el cardamom pelat i els alls. Amb el morter aixafem totes les espècies fins que quedi un polsim fi. 
  3. Sofregim la ceba. Aboquem les espècies aixafades. Afegim la cúrcuma, ratllem el gingebre i posem la branca sencera de canyella que després traurem. Corregim amb sal.
  4. Afegim la beguda de coco i remenem de tant en tant. Deixem escalfar-ho 5 minuts.
  5. Un cop tenim el curri fet l'aboquem sobre l'arròs 

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!