- 2 tasses d'arròs integral
- 1 ceba
- Pa ratllat
- 1 ou
- un manat de fulles d'alfàbrega
- oli d'oliva verge
- pinyons o nous o algun fruit sec
- 1 all
- sal (opcional)
- Escalfem aigua per bullir l'arròs. Quan arrenca el bull el posem.
- Tallem i sofregim un ceba. La mesclem amb l'arròs un cop està cuit.
- Deixem refredar la mescla d'arròs.
- Un cop deixada reposar (si es fa el dia abans l'arròs s'enganxa més i és més fàcil fer les boles) fem les boles.
- Les arrebossem amb l'ou i el pa ratllat i les fregim.
- Per fer el pesto, agafem les fulles d'alfàbrega i les inundem d'oli.
- Afegim un grapat de nous (unes 10), i un all trossejat (mig si es fort).
- Afegim sal i triturem fins que queda una salsa homogènia.
- Servim les boletes d'arròs amb salsa de pesto per sobre.
{VV}= vegetarians
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!