dilluns, 14 de setembre del 2015

Boletes d'arròs al pesto

Dificultat: mitjana-fàcil
Temps: 45 min

<<< Una manera ràpida i diferent de menjar arròs>>> 


Ingredients (12 boletes, depenen de la mida)
  • 2 tasses d'arròs integral
  • 1 ceba
  • Pa ratllat
  • 1 ou
Per fer el pesto
  • un manat de fulles d'alfàbrega
  • oli d'oliva verge
  • pinyons o nous o algun fruit sec
  • 1 all
  • sal (opcional)
Preparació 
  1. Escalfem aigua per bullir l'arròs. Quan arrenca el bull el posem.
  2. Tallem i sofregim un ceba. La mesclem amb l'arròs un cop està cuit. 
  3. Deixem refredar la mescla d'arròs.
  4. Un cop deixada reposar (si es fa el dia abans l'arròs s'enganxa més i és més fàcil fer les boles) fem les boles.
  5. Les arrebossem amb l'ou i el pa ratllat i les fregim. 
  6. Per fer el pesto, agafem les fulles d'alfàbrega i les inundem d'oli. 
  7. Afegim un grapat de nous (unes 10), i un all trossejat (mig si es fort).
  8. Afegim sal i triturem fins que queda una salsa homogènia.
  9. Servim les boletes d'arròs amb salsa de pesto per sobre.
 {VV}= vegetarians  
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!