- 2 tasses de mill
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 ou
- pa ratllat
- un grapat de sèsam mòlt
- salsa de soia / sal
- comí mòlt
- Agafem una cassola i posem a bullir aigua. El mill necessita tres vegades el seu volum en aigua, per tant per cada tassa de mill tres d'aigua. Quan arrenca el bull aboquem el mill, prèviament rentat. Ho bullim durant 20 minuts.
- En una paella escalfem un rajolí d'oli i hi posem la ceba tallada a trossos molt petits, quasi triturats. Al cap d'uns minuts hi afegim el pebrot també esmicolat. Afegim una mica de comí. Ho deixem coure uns 15 minuts.
- Un cop bullit el mill el deixem refredar. Quan està tebi el mesclem amb les verdures i el condimentem. Afegim sal al gust o un rajolí de salsa de soia.
- Agafem el pa ratllat i li afegim el sèsam mòlt. Aquesta combinació sempre la utilitzo quan arrebosso qualsevol aliment. El sèsam té molt de calci i proteïnes.
- Batem un ou. Preescalfem el forn a 180ºC
- Amb les mans agafem porcions de massa i li donem forma de croquetes, les submergim en l'ou i les arrebossem.
- Un com preparades, les enfornem durant 20 minuts. Aquesta opció és més saludable que fregir en oli, tot i que menys gustosa. Així que cadascú decideix!
{V}= vegetarians {SL}= sense lactosa
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!