dilluns, 28 de setembre del 2015

Albergínies a la Parmesana

Dificultat: mitjana
Temps: 50 min

<<< L'albergínia és l'ingredient bàsic de la parmigina; senzilla de preparar, menjada el dia abans i servida tèbia és boníssima >>> 

 


Ingredients
  • 3 albergínies grans
  • 2 cebes grans
  • 250g de mozzarella
  • 400g de salsa de tomàquet
  • 200g de formatge parmesà
  • oli, 2 alls, sal
Preparació 
  1. Netegem i tallem les albergínies de forma longitudinal. Les posem en aigua salada i així els hi traiem l'amargor.
  2. Posem una paella al foc amb oli i sofregim la ceba i els alls tallats a dauets. Un cop daurada la ceba afegim la salsa de tomàquet triturada (la coem 20 minuts). Afegim sal al gust.
  3. Afegim unes fulles d'alfàbrega fresca i tapem el foc.
  4. Seguidament sofregim els talls d'albergínia uns 7 minuts. Evitant que es cremin. Els reservem en un paper absorbent.
  5. Agafem una safata pel forn i posem primer de tot una capa de salsa de tomàquet, a sobre una capa de albergínies encavalcades. A sobre una de mozzarella, repetirem la seqüència fins acabar amb l'albergínia.
  6. Un cop acabats els diferents pisos de la parmigiana, afegim parmesà ratllat per sobre de forma generosa.
  7. Enfornem amb el forn preescalfat a 180ºC durant 20 minuts.

 {VV}= vegetarians  
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!