- 1 pebrot
- 1 pastanaga
- 50g de xampinyons
- 1 ceba
- 50g de carabassa
- Mig alvocat
- Comí, all sec i salsa de soia (al gust)
- mitja tassa de farina de blat de moro
Preparació
- Tallem i sofregim el pebrot, la pastanaga, la carabassa i la ceba uns 10-15 minuts fins que ens quedin cuites.
- Per altra banda posem un bol amb aigua i esperem que arrenqui el bull. (més o menys la relació de farina i aigua és 1:4). Quan comença a bullir li posem la farina i remenem. Observarem que es forma una gelatina, coem 3 minuts.
- Sofregim els xampinyons i mesclem totes les verdures amb els xampinyons i la gelatina de blat de moro.
- Podem afegir espècies al gust. Jo li he posat una mica de comí, all sec i un rajolí de salsa de soia.
- Al cap d'una estona i quan la mescla es refreda observarem com comença a agafar consistència. Comencem a donar forma d'hamburguesa o de pastís amb l'ajuda d'un motlle.
- Decorem el pastís amb unes rodanxes d'alvocat
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!