dilluns, 19 d’octubre del 2015

Pastís ràpid de verdues

Dificultat: fàcil
Temps: 15 min

<<< El blat de moro és un cereal que segons com s'ha processat, en forma de gra cru, torrat, bullit, pelat o no,  podem fer-ne diferents usos >>>


Ingredients
  • 1 pebrot
  • 1 pastanaga
  • 50g de xampinyons
  • 1 ceba
  • 50g de carabassa
  • Mig alvocat 
  • Comí, all sec i salsa de soia (al gust)
  • mitja tassa de farina de blat de moro

Preparació 
  1. Tallem i sofregim el pebrot, la pastanaga, la carabassa i la ceba uns 10-15 minuts fins que ens quedin cuites.
  2. Per altra banda posem un bol amb aigua i esperem que arrenqui el bull. (més o menys la relació de farina i aigua és 1:4). Quan comença a bullir li posem la farina i remenem. Observarem que es forma una gelatina, coem 3 minuts.
  3. Sofregim els xampinyons i mesclem totes les verdures amb els xampinyons i la gelatina de blat de moro.
  4. Podem afegir espècies al gust. Jo li he posat una mica de comí, all sec i un rajolí de salsa de soia.
  5. Al cap d'una estona i quan la mescla es refreda observarem com comença a agafar consistència. Comencem a donar forma d'hamburguesa o de pastís amb l'ajuda d'un motlle.
  6. Decorem el pastís amb unes rodanxes d'alvocat
 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!