dilluns, 5 d’octubre del 2015

Pans tous de civada amb nabius

Dificultat: fàcil
Temps: 15 min

<<< Esmorzar bé és indispensable per despertar el cos desprès de la llarga nit i per començar el dia amb energia >>> 


Ingredients
  • 1 got de flocs de civada
  • 1 plàtan
  • 1 grapat de nabius vermells secs
  • mig alvocat
  • aigua/beguda vegetal

Preparació 
  1. Estovem la civada amb aigua calenta o beguda vegetal.
  2. Un cop estovada, agafem un got alt i hi posem la civada (escorreguda) i el plàtan.
  3. Triturem la mescla.
  4. Afegim els nabius.
  5. Escalfem la paella o la planxa a foc baix. Posem dues cullerades de massa per a cada panet a la paella, les premem amb l'ajuda d'una espàtula per a què quedin planes. Fem volta i volta quan aquest no s'enganxi.
  6. Servim acompanyat d'alvocat.
 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!