- 4 Albergínies
- 100 g arròs integral
- 2 cebes
- 1 dent d'all
- 100 g de xampinyons
- i totes les verdures que hagi a la nevera! :)
- Posem a bullir l'arròs. (Es necessita per cada part d'arròs una d'aigua). Quan l'aigua comença a bullir, posem l'arròs i el posem a baixa temperatura. El deixem coure fins que s'absorbeix tota l'aigua, uns 15 minuts. Apaguem el foc i deixem reposar 5 minuts més.
- Agafem les albergínies ben rentades i les obrim per la meitat. Amb l'ajuda d'una cullera les buidem. Un cop buides els hi afegim sal o suc de llimona per evitar que s'oxidin.
- Rentem i tallem l'all, les cebes i els xampinyons. Sofregim primer la ceba i quan comenci a estar daurada afegim l'all, donem unes voltes i afegim els xampinyons. Afegim la polpa de l'albergínia que hem buidat i la saltegem amb la resta de verdures uns 10 minuts.
- Quan estigui tot cuit, farcim les albergínies amb l'arròs i les verdures.
- Podem afegir salsa de tomàquet per sobre i formatge.
- Finalment, coem les albergínies farcides al forn a 180 ºC durant 20 minuts
{V}= vegetarians {SO}= sense ou
<<< >>>
Una molt bona manera de menjar albergínies! gràcies!
ResponElimina