diumenge, 21 de setembre del 2014

Albergínies farcides d'arròs

Dificultat: Baixa
Temps: 45 minuts - 1 hora

<<<Les albergínies farcides és una recepta molt fàcil i molt adequada quan hi ha poca cosa a la nevera. S'hi poden posar tots els ingredients que es vulgui>>> 

Ingredients 
  • 4 Albergínies
  • 100 g arròs integral
  • 2 cebes
  • 1 dent d'all
  • 100 g de xampinyons 
  • i totes les verdures que hagi a la nevera! :)
Preparació 
  1. Posem a bullir l'arròs. (Es necessita per cada part d'arròs una d'aigua). Quan l'aigua comença a bullir, posem l'arròs i el posem a baixa temperatura. El deixem coure fins que s'absorbeix tota l'aigua, uns 15 minuts. Apaguem el foc i deixem reposar 5 minuts més.
  2. Agafem les albergínies ben rentades i les obrim per la meitat. Amb l'ajuda d'una cullera les buidem. Un cop buides els hi afegim sal o suc de llimona per evitar que s'oxidin.
  3. Rentem i tallem l'all, les cebes i els xampinyons. Sofregim primer la ceba i quan comenci a estar daurada afegim l'all, donem unes voltes i afegim els xampinyons. Afegim la polpa de l'albergínia que hem buidat i la saltegem amb la resta de verdures uns 10 minuts.
  4. Quan estigui tot cuit, farcim les albergínies amb l'arròs i les verdures.
  5. Podem afegir salsa de tomàquet per sobre i formatge.
  6. Finalment, coem les albergínies farcides al forn a 180 ºC durant 20 minuts

{V}= vegetarians  {SO}= sense ou
 <<< >>>   

1 comentari:

Deixa el teu comentari!