- 6 pebrots verds (tipus italià) com més rectes millor
- 4 patates
- 1 ceba grossa
- 3 ous grossos
- Oli i sal
Preparació
- Poseu oli en una paella i l'escalfeu. Un cop calent afegiu la ceba picada i ho daureu.
- Afegiu les patates pelades i tallades de forma fina a la ceba. Ho coeu a foc baix fins que estiguin toves. Desprès les escorreu de l'oli.
- Bateu els ous en un bol. Afegiu les patates i saleu al vostre gust. Es cou durant 3 minuts. (o com us agradi la truita de patates, amb ou a mig fer o fet del tot). Reserveu.
- Si voleu no cal fer forma de truita sinó que amb un remenat n'hi ha prou, ja que desprès al farcir els pebrots la truita l'esmicolem.
- Netegeu els pebrots amb aigua. Talleu la part de dalt i traieu les llavors, vigilant de no trencar el pebrot.
- Ompliu els pebrots amb la truita. Ajudeu-vos d'una cullereta per pressionar i fer arribar la truita al fons del pebrot.
- Agafeu una safata de forn i afegiu els pebrots amb un dit d'aigua. Els fornegeu fins que estiguin cuits.
- Es poden servit sencers o tallats a rodanxes.
{V}= vegetarians {SL}= sense lactosa
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!