diumenge, 21 de setembre del 2014

Pebrots farcits de truita de patata

Dificultat: baixa
Temps: 50 minuts

<<<Una manera d'aprofitar l'abundància de pebrots que tenim a l'estiu>>> 

Ingredients 
  • 6 pebrots verds (tipus italià) com més rectes millor
  • 4 patates
  • 1 ceba grossa
  • 3 ous grossos
  • Oli i sal

Preparació 
  1. Poseu oli en una paella i l'escalfeu. Un cop calent afegiu la ceba picada i ho daureu. 
  2. Afegiu les patates pelades i tallades de forma fina a la ceba. Ho coeu a foc baix fins que estiguin toves. Desprès les escorreu de l'oli.
  3. Bateu els ous en un bol. Afegiu les patates i saleu al vostre gust. Es cou durant 3 minuts. (o com us agradi la truita de patates, amb ou a mig fer o fet del tot). Reserveu. 
  4. Si voleu no cal fer forma de truita sinó que amb un remenat n'hi ha prou, ja que desprès al farcir els pebrots la truita l'esmicolem.
  5. Netegeu els pebrots amb aigua. Talleu la part de dalt i traieu les llavors, vigilant de no trencar el pebrot.
  6. Ompliu els pebrots amb la truita. Ajudeu-vos d'una cullereta per pressionar i fer arribar la truita al fons del pebrot. 
  7. Agafeu una safata de forn i afegiu els pebrots amb un dit d'aigua. Els fornegeu fins que estiguin cuits.
  8. Es poden servit sencers o tallats a rodanxes.
{V}= vegetarians {SL}= sense lactosa 
 <<< >>> 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!