diumenge, 21 de setembre del 2014

Tabulé

Dificultat: baixa
Temps: 1 hora

<<<El tabulé és una amanida d'hortalisses amb  bulgur, un cereal fet amb diverses espècies de blat. 

Plat típic del Magrib i de l'Orient Mitjà >>> 

Ingredients 
  • 1 tassa de bulgur 
  • 1-2 tomàquets
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 cogombre
  • olives
  • herbes aromàtiques, principalment julivert i menta, també es pot posar coriandre.
  • suc de llimona
  • oli i sal
Preparació 
  1. Posem el bulgur en remull (2 gots d'aigua) durant 1 hora. Un cop passat el temps l'escorrem i el posem a la nevera.
  2. Netegem totes les hortalisses i les olives i les tallem ben petites. Ho posem tot en un bol i ho mesclem amb el bulgur. 
  3. Amanim amb l'oli, la sal i el suc de llimona, al nostre gust. 
  4. Finalment tallem de forma molt fina la menta i el julivert i ho mesclem tot.
{VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
 <<< >>>   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!