dissabte, 18 de gener del 2014

Mandonguilles d'arrós i avena

Dificultat: mitjana
Temps: 45 minuts

<<<L'arròs integral és un cereal que equilibra el cos, aporta energia, construeix teixits i té un efecte positiu sobre el sistema digestiu>>> 

Ingredients 
  • 100g arròs integral
  • 50g avena
  • 1/4 pebrot escalivat (opcional)
  • 10g algues arame i nori
  • 1 ceba petita
  • 1 porro
  • salsa de soia
  • pipes de gira-sol
  • julivert
  • pa ratllat
  • salsa de tomàquet
Preparació 
  1. Posem a bullir l'arròs i posem en remull l'avena durant 1 minut
  2. Quan l'arròs estigui cuit el mesclem amb l'avena.
  3. Sofregim la ceba i el porro i ho mesclem amb la l'arròs i l'avena.
  4. Afegim el pebrot tallat a trossets petits, les algues hidratades, les pipes i el julivert.
  5. Un cop tot mesclat hi tirem un rajolí de salsa de soia, sinó hi afegim una mica de sal.
  6. Donem forma a les mandonguilles i les arrebossem amb pa ratllat.
  7. Pel podem fregir o coure al forn a 180 ºC durant 20 minuts.
  8. Les acompanyem amb salsa de tomàquet.

{VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
 <<< >>>   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!