- 100g arròs integral
- 50g avena
- 1/4 pebrot escalivat (opcional)
- 10g algues arame i nori
- 1 ceba petita
- 1 porro
- salsa de soia
- pipes de gira-sol
- julivert
- pa ratllat
- salsa de tomàquet
- Posem a bullir l'arròs i posem en remull l'avena durant 1 minut
- Quan l'arròs estigui cuit el mesclem amb l'avena.
- Sofregim la ceba i el porro i ho mesclem amb la l'arròs i l'avena.
- Afegim el pebrot tallat a trossets petits, les algues hidratades, les pipes i el julivert.
- Un cop tot mesclat hi tirem un rajolí de salsa de soia, sinó hi afegim una mica de sal.
- Donem forma a les mandonguilles i les arrebossem amb pa ratllat.
- Pel podem fregir o coure al forn a 180 ºC durant 20 minuts.
- Les acompanyem amb salsa de tomàquet.
{VV}= vegans i vegetarians {SL}= sense lactosa {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!