- 1 vas i mig de farina (jo he posat de fajol i de kamut, però qualsevol és bona)
- 1 quart de vas d'aigua
- 1 quart de vas d'oli d'oliva (amb oli de sèsam és fan les de veritat però no en tenia)
- 3 cullerades de llavors de sèsam i 3 de sèsam negre
- 1 cullerada de llavors de rosella
- Una mica de sal marina (opcional)
- Posem el forn a 200º C.
- Agafem les llavors i les saltegem uns segons al foc, per a què treguin els olis essencials
- En un bol mesclem, la farina amb l'oli i l'aigua.
- Triturem les llavors per a poder assimilar els seus nutrients. El sèsam té molt de calci i ferro però si es menja sencer surt tal com entra ;), per tant, és important tritura-lo. Jo faig servir un molinet de cafè, però amb un morter i una estoneta de paciència també s'aconsegueix.
- Afegim les llavors i la sal a la mescla i ho amassem una mica fins aconseguir una massa homogènia.
- Estirem la massa amb el corró i fem el gruix que cadascú vulgui. Tot i no portar llevat la massa s'infla una mica.
- Retallem o agafem un motlle per donar la forma que vulguem
- Posem al forn 15 minuts i les volem més daurades les deixem més estona.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!