- 200 g de bròquil
- 1 dent d'all
- 1 porro
- 100 g d'arròs integral
- 5-6 xampinyons
- Salsa de soia
- Sal marina
- Bullim l'arròs amb aigua i el reservem.
- Tallem els brots de bròquil i els cuinem al vapor durant 5 minuts. L'opció de la cocció al vapor és molt recomanable per tal de mantenir al màxim les propietats nutritives d'aquest superaliment. Sinó es pot coure a la paella. Després l'esmicolem.
- Agafem una paella i sofregim el dent d'all, pelat i tallat a trossos petits. Afegim el porro tallat també a trossos petits. Afegim sal al gust. (Jo en poso més aviat poca, ja que m'agrada afegir-hi un rajolí de salsa de soia, que ja és salada per potenciar el sabor).
- Saltegem els xampinyons. Un cop cuits, els esmicolem.
- Afegim tots els ingredients en un bol, afegim un rajolí de salsa de soia i ho mesclem bé. *
- Agafem un part de la massa i li donem forma d'hamburguesa o bé utilitzem un motlle per fer hamburgueses.
- *Hi ha l'opció d'afegir una mescla de farines per fer més consistent l'hamburguesa i que aquesta no es desmunti quan li dones forma o la cous. Simplement afegeixes una mica de farina de blat de moro, farina integral de blat, i farina de cigró amb aigua i ho mescles amb la barreja anterior.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!