- 200g de carbassa
- 10g d'alga agar-agar
- 1l de beguda de civada (o qualsevol altra )
- 150-200g de panela
- Trossegem la carbassa i la posem a coure amb el litre de beguda de civada.
- Un cop cuita, traiem la carbassa de la beguda amb l'ajuda d'una espàtula.
- Afegim l'agar-agar a la civada i remenem bé durant aproximadament 3 minuts, o bé fins que l'alga s'hagi desfet. Cal que la civada bulli.
- A continuació afegim la panela i la carabassa i triturem, fins aconseguir una massa homogènia.
- Si es vol es pot fer caramel posant un cul d'aigua amb 3 cullerades de panela a coure fins que aquest bulli. Estarà llest un cop haguem aconseguit la textura de caramel.
- Aboquem el caramel al fons dels recipients i a continuació hi posem la mescla.
- Ho deixem refredar i ho introduïm a la nevera per a que qualli.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!