diumenge, 29 de març del 2015

Flam de carabassa

Dificultat: molt fàcil
Temps: 30 minuts

<<< L'alga agar-agar és un ingredient molt versàtil a la cuina. És mineralitzant i sobretot a l'estiu molt refrescant. A més a més, és un gran substitut de la gelatina animal>>>


Ingredients (per a 12 unitats)
  • 200g de carbassa
  • 10g d'alga agar-agar
  • 1l de beguda de civada (o qualsevol altra )
  • 150-200g de panela 
Preparació 
  1. Trossegem la carbassa i la posem a coure amb el litre de beguda de civada.
  2. Un cop cuita, traiem la carbassa de la beguda amb l'ajuda d'una espàtula.
  3. Afegim l'agar-agar a la civada i remenem bé durant aproximadament 3 minuts, o bé fins que l'alga s'hagi desfet. Cal que la civada bulli.
  4. A continuació afegim la panela i la carabassa i triturem, fins aconseguir una massa homogènia.
  5. Si es vol es pot fer caramel posant un cul d'aigua amb 3 cullerades de panela a coure fins que aquest bulli. Estarà llest un cop haguem aconseguit la textura de caramel.
  6. Aboquem el caramel al fons dels recipients i a continuació hi posem la mescla.
  7. Ho deixem refredar i ho introduïm a la nevera per a que qualli.
 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!