dissabte, 21 de març del 2015

Paté de xampinyons

Dificultat: molt fàcil
Temps: 20 minuts

<<< Els xampinyons, són una font d'aigua, de fibra i de proteïnes, tenen un alt poder remineralitzant i són antioxidants >>> 

Ingredients 
  • 200g de xampinyons
  • 1 ceba mitjana
  • 10 nous
  • llevat de cervesa
  • sal marina
  • 1 all
  • 2 torradetes de pa o pa sec
  • un rajolí de vi blanc
Preparació 
  1. Tallem els bolets i els posem a la paella amb un xic de sal marina, sense oli, així es couen amb la seva pròpia aigua. Els reservem
  2. Tallem la ceba i la daurem a foc baix. 
  3. Posem el pa sec en remull.
  4. Mesclem els xampinyons amb la ceba, i afegim una cullerada de llevat de cervesa, les nous i el pa estovat.
  5. Ho deixem coure a foc baix durant 2 minuts. 
  6. Aboquem el rajolí de vi blanc, i deixem que aquest s'evapori.
  7. Triturem i preparat per menjar!

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!