Dificultat: molt fàcil
Temps: 30 minutsEstrenem secció! Cuina de batalla!!
Cuina ràpida i fàcil de fer. Per totes aquelles persones que no tenen temps, o per totes aquelles a les que la cuina els hi avorreix però que volen menjar bé, o per aquells a qui no volen sentir a parlar d'ingredients estranys i difícils d'aconseguir! Aquest apartat va per a vosaltres" :)
<<< Una opció clàssica i fresca per començar l'estiu. Una amanida on tot hi cap i res hi sobra>>>
- 100 g de pasta integral
- 2 talls de meló tallats a trossos
- mig alvocat
- 5 xampinyons
- o qualsevol ingredient que tingueu a la nevera
- Posem a bullir en una cassola aigua. Quan arrenca el bull afegim els macarrons. Quan torna a arrencar el bull tapem i baixem el foc, sense que pari de bullir. Un cop bullits els reservem freds.
- En una paella saltegem els xampinyons.
- Tallem a trossos el mig alvocat.
- Agafem una safata i afegim els ingredients junt amb els macarrons.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!