dilluns, 22 de juny del 2015

Amanida de pasta

Dificultat: molt fàcil
Temps: 30 minuts

Estrenem secció! Cuina de batalla!!

    Cuina ràpida i fàcil de fer. Per totes aquelles persones que no tenen temps, o per totes aquelles a les que la cuina els hi avorreix però que volen menjar bé, o per aquells a qui no volen sentir a parlar d'ingredients estranys i difícils d'aconseguir! Aquest apartat va per a vosaltres" :)

    <<< Una opció clàssica i fresca per començar l'estiu. Una amanida on tot hi cap i res hi sobra>>> 



    Ingredients 
    • 100 g de pasta integral
    • 2 talls de meló tallats a trossos
    • mig alvocat
    • 5 xampinyons
    • o qualsevol ingredient que tingueu a la nevera
    Preparació 
      1. Posem a bullir en una cassola aigua. Quan arrenca el bull afegim els macarrons. Quan torna a arrencar el bull tapem i baixem el foc, sense que pari de bullir. Un cop bullits els reservem freds.
      2. En una paella saltegem els xampinyons.
      3. Tallem a trossos el mig alvocat.
      4. Agafem una safata i afegim els ingredients junt amb els macarrons.

       {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
       <<< >>>  

      Cap comentari:

      Publica un comentari a l'entrada

      Deixa el teu comentari!