Dificultat: fàcil
Temps: 1 hora (més temps d'activació)<<< La civada en gra ens ofereix una dolçor als plats, és cuina com un arròs tot i que es digereix molt millor >>>
Ingredients
- 2'5 gots de gra de civada
- 2 cebes mitjanes
- 1 pebrot verd
- mig pebrot vermell
- 5 talls de seitan
- juliverd, sal i oli
Preparació
- La millor opció per coure el gra de civada és deixar-lo en remull mínim una hora. Jo sempre que puc el deixo en remull tota la nit amb un rajolí de llimona. Un cop activada la civada posem, 1 got de civada per 3 d'aigua, i ho posem a bullir amb la mateixa aigua (l'aigua d'activació) afegim una mica de sal i si es té una tira d'alga kombu, durant aproximadament una hora.
- Per una altra banda, agafem les verdures que tinguem, en el meu cas, dues cebes, un pebrot verd i mig pebrot vermell, les tallem a dauets i les saltegem en una paella amb una rajolí d'oli.
- En aquesta recepta he aprofitat i he posat uns talls de seitan que tenia a la nevera. Simplement els he saltejat amb all i julivert.
- Un cop tot cuit, escorrem la civada i ho mesclem amb les verdures, corregim de sal si s'escau.
- Agafem un motlle rodó per construir el tambor. A la capa de sota i posem els talls de seitan, a sobre afegim la civada amb les verdures i per sobre decorem amb julivert.
- Un plat complet i molt nutritiu!
{VV}= vegetarians i vegans
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!