dilluns, 8 de juny del 2015

Tambor de civada amb verdures i seitan

Dificultat: fàcil
Temps: 1 hora (més temps d'activació)

<<< La civada en gra ens ofereix una dolçor als plats, és cuina com un arròs tot i que es digereix molt millor >>>  


Ingredients 

  • 2'5 gots de gra de civada
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 pebrot verd
  • mig pebrot vermell
  • 5 talls de seitan
  • juliverd, sal i oli
Preparació 
  1. La millor opció per coure el gra de civada és deixar-lo en remull mínim una hora. Jo sempre que puc el deixo en remull tota la nit amb un rajolí de llimona.                                                     Un cop activada la civada posem, 1 got de civada per 3 d'aigua, i ho posem a bullir amb la mateixa aigua (l'aigua d'activació) afegim una mica de sal i si es té una tira d'alga kombu, durant aproximadament una hora. 
  2. Per una altra banda, agafem les verdures que tinguem, en el meu cas, dues cebes, un pebrot verd i mig pebrot vermell, les tallem a dauets i les saltegem en una paella amb una rajolí d'oli. 
  3. En aquesta recepta he aprofitat i he posat uns talls de seitan que tenia a la nevera. Simplement els he saltejat amb all i julivert.
  4. Un cop tot cuit, escorrem la civada i ho mesclem amb les verdures, corregim de sal si s'escau.
  5. Agafem un motlle rodó per construir el tambor. A la capa de sota i posem els talls de seitan, a sobre afegim la civada amb les verdures i per sobre decorem amb julivert.
  6. Un plat complet i molt nutritiu!                                                      
 {VV}= vegetarians i vegans   
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!