dilluns, 1 de juny del 2015

Crumble de poma i civada

Dificultat: fàcil
Temps: 30 minuts

<<< El cruixent de poma o apple crumble britànic és un pastís de fruites, normalment de poma però també hi ha les variants amb pera, fruits vermells o ruibarbre  >>> 



Recepta de crumble adaptada
Ingredients (4 racions modestes)
  • 1 poma
  • 3 cullerades de flocs de cereals (civada, ordi, sègol)
  • 3 cullerades de farina d'espelta
  • mig got de beguda de civada
  • un toc de canyella
  • endolcidor (opcional)
Preparació 
  1. Escalfem el forn a 180 ºC.
  2. Pelem la poma i tallem a trossos.
  3. En un recipient alt afegim  la farina i la beguda de civada i batem.
  4. Agafem un recipient pel forn i afegim la massa. Per sobre hi posem els flocs i la poma.
  5. Posem durant 10 minuts el recipient amb el crumble 

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!