- 2 cullerades soperes de flocs de civada
- 2 cullerades soperes de flocs d'ordi
- 2 cullerades soperes de flocs de sègol
- un grapat de panses
- 1 cullerada sopera de sèsam triturat
- beguda de civada o aigua
- Posem en remull els flocs de cereals amb la beguda de civada. Aquesta no els ha de cobrir simplement en posem la suficient quantitat per estovar-ho tot.
- Les panses les podem posar senceres o bé triturades, en el meu cas les trituraré per així poder-li donar a la peque.
- Al cap de 5 minuts, afegim la cullerada de sèsam i les panses als flocs de cereals.
- Jo no li poso cap endolcidor, doncs m'agrada amb el seu propi gust. Així que si us agrada més, li podeu afegir un rajolí de mel, xarot d'atzavara....
- En el meu cas, les he cuit a la planxa, però es pot fer perfectament al forn. Agafem una cullerada de pasta i amb l'ajut d'una espàtula les aplanem i donem la forma desitjada. Amb aquestes proporcions a mi m'han sortit 6 galetes de granola força grosses.
- Les podem conservar a la nevera fins a tres dies.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!