dilluns, 15 de juny del 2015

Granola cassolana

Dificultat: molt fàcil
Temps: 10 minuts

<<< La granola, també coneguda com a müesli, és una mescla de flocs de cereals amb fruites dessecades i fruits secs fornejada per a ser cruixent>>> 


Ingredients 
  • 2 cullerades soperes de flocs de civada
  • 2 cullerades soperes de flocs d'ordi
  • 2 cullerades soperes de flocs de sègol
  • un grapat de panses
  • 1 cullerada sopera de sèsam triturat
  • beguda de civada o aigua
Preparació 
  1. Posem en remull els flocs de cereals amb la beguda de civada. Aquesta no els ha de cobrir simplement en posem la suficient quantitat per estovar-ho tot.
  2. Les panses les podem posar senceres o bé triturades, en el meu cas les trituraré per així poder-li donar a la peque.
  3. Al cap de 5 minuts, afegim la cullerada de sèsam i les panses als flocs de cereals.
  4. Jo no li poso cap endolcidor, doncs m'agrada amb el seu propi gust. Així que si us agrada més, li podeu afegir un rajolí de mel, xarot d'atzavara....
  5. En el meu cas, les he cuit a la planxa, però es pot fer perfectament al forn. Agafem una cullerada de pasta i amb l'ajut d'una espàtula les aplanem i donem la forma desitjada. Amb aquestes proporcions a mi m'han sortit 6 galetes de granola força grosses.
  6. Les podem conservar a la nevera fins a tres dies.

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!