- 2 carabassons
- 2 pastanagues
- un grapat de fulles d'alfàbrega
- uns pocs pinyons (o pipes de gira-sol, opció més económica)
- oli d'oliva
- 1 dent d'all i sal
- opció vegana (sense formatge parmesà)
- Rentem els carabassons i les pastanagues.
- Mitjançant un pelador, en el meu cas és l'Spirelli, és tallen les verdures en forma d'espagueti. és molt pràctic i fàcil d'utilitzar.
- Per fer el pesto, agafem un pot alt i hi posem les fulles d'alfàbrega, l'oli, els pinyons, l'all, i un pessic de sal. Ho triturem tot fins aconseguir una mescla homogènia i densa.
- Servim els espaguetis en un bol i els acompanyem del pesto.
{VV}= vegetarians i vegans {CV}= crudivegana ou {SG}= sense gluten
<<< >>>
On l'has comparat aquest pelador tan "fashion"!!! Jo també en vull un! ;p
ResponEliminaMe moro de ganes de fer-los ;)
Anna
Per Amazon! és un l'Spirelli! l'estem aprofitant molt! :)
Elimina