Dificultat: mitjana
Temps: 35 min<<< La coliflor és una de les verdures més presents als horts d'hivern que ens ajuda a mantenir les defenses a lloc!>>>
Ingredients
- 100g de coliflor
- 2 cullerades de farina integral de blat
- 2 gots de beguda vegetal
- 2 cullerades de margarina
- formatge vegà per gratinar
- nou moscada mòlta
- Coem al vapor la coliflor durant 10-15 minuts. Si fem aquesta cocció conservem millor les seves propietats. També la podem bullir però perdrem molts nutrients.
- Preparem la salsa beixamel. Agafem una paella i desfem la margarina. Afegim la farina i la deixem torrar una mica. Afegim la beguda vegetal i removem sense parar durant 10 minuts. Afegim un polsim de nou moscada.
- Agafem una font i posem la coliflor. Per sobre hi afegim la beixamel per cobrir-la tota. Afegim el formatge per gratinar.
- Enfornem a 180ºC durant 15-20 minuts.
{VV}= vegetarians i vegans
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!