dilluns, 15 de febrer del 2016

Coliflor gratinada amb beixamel vegana

Dificultat: mitjana
Temps: 35 min

<<< La coliflor és una de les verdures més presents als horts d'hivern que ens ajuda a mantenir les defenses a lloc!>>> 


Ingredients
  • 100g de coliflor
  • 2 cullerades de farina integral de blat
  • 2 gots de beguda vegetal
  • 2 cullerades de margarina
  • formatge vegà per gratinar
  • nou moscada mòlta
Preparació
  1. Coem al vapor la coliflor durant 10-15 minuts. Si fem aquesta cocció conservem millor les seves propietats. També la podem bullir però perdrem molts nutrients.
  2. Preparem la salsa beixamel. Agafem una paella i desfem la margarina. Afegim la farina i la deixem torrar una mica. Afegim la beguda vegetal i removem sense parar durant 10 minuts. Afegim un polsim de nou moscada.
  3. Agafem una font i posem la coliflor. Per sobre hi afegim la beixamel per cobrir-la tota. Afegim el formatge per gratinar.
  4. Enfornem a 180ºC durant 15-20 minuts.

 {VV}= vegetarians i vegans 
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!