dilluns, 8 de febrer del 2016

Xips de carxofa, nap i xirivia

Dificultat: fàcil
Temps: 20 min

<<<La carxofa és un aliment amb poques calories i força diürètic. És molt saludable pel fetge, per l'estòmag i pel cor. >>> 



Ingredients
  • 1 carxofa
  • 1 nap
  • 1 xirivia
  • oli
  • sal
Preparació
  1. Renten el nap i la xirivia, els pelem i tallem a làmines fines
  2. Pelem la carxofa i la tallem per la meitat. Fem làmines fines
  3. Posem una paella amb l'oli a foc alt. Posem les verdures a diferents temps
  4. Primer el nap, desprès la xirivia i després la carxofa
  5. Absorbim l'excés d'oli amb paper absorbent. 
  6. Servim amb sal per sobre (opcional)

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!