Dificultat: fàcil
Temps: 40 min<<< La pols de cúrcuma, d'aroma potent i color vistós, és una espècie que s'obté de la tija d'una planta asiàtica. Forma part de la mescla d'espècies anomenada curri >>>
Ingredients
- 2 pastanagues a rodanxes
- 2 patates mitjanes trossejades
- 1 ceba a rodanxes
- 4 o 5 xampinyons laminats
- unes tires d'alga wakame
- trossets d'api
- 1 cullereta de cúrcuma
- 2 culleretes de miso o sal si no teniu
- un pessic de fulles de romaní
- Posem totes les verdures netes i tallades a bullir, juntament amb les tires d'alga i els xampinyons.
- Quan arrenca el bull, afegim la cúrcuma i el romaní. Deixem coure uns 30 minuts
- Un cop cuites les verdures, afegim el miso.
{VV}= vegetarians i vegans
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!