- 125g de polenta (sèmola de blat de moro)
- 1 ceba
- 100 g pebrot vermell escalivat
- 125g de xampinyons
- julivert
- 2 dents d'all
- Opcional arrebossar amb ou i pa ratllat
Preparació
- Posem aigua a bullir. Quan arrenca el bull posem la polenta (1 got polenta per 4 d'aigua). Removem sense parar i baixem el foc, almenys durant uns 3 minuts.
- La polenta estarà apunt quan tingui la textura de puré. La deixem reposar fins que es refredi.
- Per altra banda, tallem la ceba i la daurem, afegim el pebrot i deixem coure'l uns minuts. (Tenia conserva de pebrot escalivat de l'estiu i l'he aprofitat, sinó es pot fer amb pebrot sense escalivar i podem afegir tomàquet per fer una salsa).
- Tallem els xampinyons i els coem amb la seva pròpia aigua. Tallem els alls i el julivert a trossos i els afegim als xampinyons.
- Agafem altre cop la polenta, i la salsa de pebrot i la ceba i remenem. Un cop feta la massa, fem les boletes.
- Una opció és arrebossar-les, per a que quedin més cruixents, amb ou i pa ratllat, tot i que la polenta queda molt consistent.
- Acompanyem les boletes de polenta amb xampinyons i salsa de pebrot.
{VV}= vegetarians i vegans
<<< >>>
És dilluns...toca fer visita al millor bloc de cuina! ;)
ResponEliminaM'he tornat a mirar aquestes boletes i estic segura que les faré. Aquesta setmana aniré a comprar la polenta.
Gràcies per compartir les teves receptes!!!
Anna
merci Anna.
EliminaSegur que la trobes a qualsevol lloc! ja em diràs com ha anat! ;) petons