- 360g d'aigua tèbia
- 600g de farina d'espelta integral
- 25 g de llevat fresc
- sal (opcional)
Preparació
- Mesclem l'aigua tèbia amb el llevat esmicolat.
- Agafem un bol, posem la farina en forma de volcà i afegim lentament l'aigua tèbia
- Mesclem fins aconseguir una massa homogènia i que no s'enganxi a les mans
- Deixem reposar la massa amb un drap a sobre durant 3 hores, si es possible millor deixar-la tota una nit.
- Un cop passat el temps separem la massa en diferents porcions, tantes com ens doni la massa.
- Fem petits talls a cada porció.
- Escalfem el forn a 180 ºC i posem al pis inferior del forn un recipient amb aigua (aquest donarà humitat a la massa).
- Coem els pans uns 25 minuts i ens quedaran relativament torrats, si ens agraden amb la crosta més dura els deixem una estona més.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!