- 160g d'espirals
- 100g de llavors de gira-sol
- 150g de bròquil
- 1 dent d'all
- suc de mitja llimona
- oli d'oliva
- pebre, sal i orenga
- Per obtenir una bon pesto l'ideal és deixar en remull les llavors de gira-sol tota una nit. Desprès simplement cal escorre-les i les podem reservar a la nevera fins al moment de necessitar-les.
- Posem una olla amb aigua a bullir. Quan arrenqui el bull posem la pasta i la deixem coure 10 minuts (aldente). Per als més petits la podem deixar coure uns minuts més.
- Apart, posem a coure el bròquil al vapor uns 10-15 minuts, no massa més per conservar les seves propietats nutricionals.
- Saltegem la ceba fins que quedi daurada.
- Triturem les llavors, el bròquil, la ceba, afegim el dent d'all (és pot posar menys si aquest no us agrada gaire ja que desprèn molt sabor), el suc de llimona, l'orenga i salpebrem al gust
- Afegim algunes pipes de gira-sol per sobre el pesto i llest!
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!