dilluns, 18 de maig del 2015

Vichyssoise de poma i nous

Dificultat: fàcil
Temps: 20 minuts

<<< Vichyssoise, fa referència a la crema freda de porro, patata i ceba, si es calenta rep el nom de crema. 

El seu nom prové de la ciutat occitana de Vichy.

 Avui us presentem una altra versió més Mediterrània >>> 


Ingredients (per a 4 persones)
  • 2 patates
  • 2 pomes mitjanes 
  • Mitja poma per decorar
  • 1 porro
  • 1 litre de brou vegetal (opcional)
  • 1 cullerada d'oli
  • sal, pebre
  • 2 cullerades de formatge (opcional)
  • 6 nous
Preparació 
  1. Pelem les patates i les pomes i les tallem a trossos.
  2. Tallem el porro a la juliana.
  3. Aboquem el brou a un cassó i em fem bullir. A continuació afegim les verdures tallades, la poma i l'oli. Ho coem durant 10 minuts.
  4. Un cop bullit, ho triturem amb la batedora fins a que quedi una crema fina. Ho deixem refredar.
  5. Afegim dues cullerades soperes de formatge (opcional). Triturem de nou.
  6. Piquem les nous i tallem a làmines mitja poma i les posem per sobre la vichyssoise.                                                                       
 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!