- 2 patates
- 2 pomes mitjanes
- Mitja poma per decorar
- 1 porro
- 1 litre de brou vegetal (opcional)
- 1 cullerada d'oli
- sal, pebre
- 2 cullerades de formatge (opcional)
- 6 nous
Preparació
- Pelem les patates i les pomes i les tallem a trossos.
- Tallem el porro a la juliana.
- Aboquem el brou a un cassó i em fem bullir. A continuació afegim les verdures tallades, la poma i l'oli. Ho coem durant 10 minuts.
- Un cop bullit, ho triturem amb la batedora fins a que quedi una crema fina. Ho deixem refredar.
- Afegim dues cullerades soperes de formatge (opcional). Triturem de nou.
- Piquem les nous i tallem a làmines mitja poma i les posem per sobre la vichyssoise.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!